Bye bye Sydney! - Reisverslag uit Adelaide, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu Bye bye Sydney! - Reisverslag uit Adelaide, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu

Bye bye Sydney!

Door: Chantal

Blijf op de hoogte en volg jip

05 Januari 2013 | Australië, Adelaide

Vanochtend vroeg om 8.00 uur de taxi genomen naar het vliegveld, om 11.00 vlogen we met Quantas naar Adelaide. Om 13.00 uur plaatselijke tijd aangekomen een taxi geregeld en naar ons camper verhuurbedrijf. Daar aangekomen na een aantal formulieren ingevuld te hebben en een aantal extra's betaald te hebben op weg naar onze eerste camperplek aan de zee. Een echte Jip camping, springkussen, 2 zwembaden. Gelijk hierna boodschappen gedaan en terug naar ons plekje voor de komende 3 dagen/ nachten! Ook nog even een aantal badlakens gekocht, want met 4 handdoeken voor 16 dagen?.Ach ja, voor alles is een oplossing! Jip nog even gezwommen met Sander en na een gebakken eitje voor Sander en mij en een boterham met salami voor Jip zat deze dag er ook alweer bijna op! Nog even buiten gezeten, maar door de frisheid, toch snel naar binnen in onze camper gegaan. Weltrusten!

• 05 Januari 2013 - 18:22

Natasja Kalkman:

Hoi hoi

Wat een leuke foto's op het strand, volgens mij hebben julli het reuze naar je zin.
    Leuke verhalen blijven schrijven hoor. Veel plezier in Australië n veel rij plezier.

Een dikke knuffel aan jip.

Gr.
    Natasja xx

• 05 Januari 2013 - 19:16

Joke Gouw:

Dat was vroeg op in Sidney en nu even 'rust' de komende 3 dagen.
    Wij zagen op de kaart dat Elizabeth ook in Australië ligt.
    Gelukkig zien we de zon op de foto's, in Barendrecht is het weer maar erg somber al werd ik in het Rozenhuys erg vrolijk van de prachtige bloemen.
    Blijf genieten en verras ons weer met een leuk verslag en foto's.
    Groetjes Joke en Andries

• 06 Januari 2013 - 19:40

Marian:

Hallo luitjes

Nu kunnen jullie lekker even uitrusten met hoop ik een camper met arco.
    Want het is denk ik wel wat warm bij jullie. Bij ons is het somber met af en toe regen.
    Dus geniet er maar van beter te warm dan somber en regen hihihi

groetjes Marian

• 06 Januari 2013 - 21:51

Marcel Dorshorst (HEMA):

zo familie van Marion. Je hebt natuurlijk niet voor niks verteld hoe we jullie een beetje in de gaten kunnen houden en de beste wensen kunnen overbrengen.
    Nou daar komt ie dan.......
    ......... Een super mooi 2013 gewenst vanuit Almere.

Maar goed voor jullie kan het jaar natuurlijk al niet meer stuk en duurt voor jullie ook een dag langer.. Jullie zaten ook eerder in het nieuwe jaar als wij. Apart hoor

Gaat alles naar wens? en vindt Jip het wat of mist hij het koude nederland erg?
    Geniet er maar lekker van ennuhhhhhhh stiekem volgen we jullie een beetje. ;-)

Have Fun!!!!

Marcel

• 07 Januari 2013 - 11:25

Denise:

Hi Lieverds!

Wat leuk al jullie verhalen, zo te lezen zijn jullie heerljik aan het genieten.
    ennu altijd goed om te shoppen toch ;)?

Is de camper lekker comfortable? Nou de komende dagen zeker geen kind meer aan Jip met al die leuke bezigheden!

Geniet maar lekker en zeker van het mooie weer.

we blijven jullie volgen

Dikke kussen van ons