Adelaide dag 3 - Reisverslag uit Adelaide, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu Adelaide dag 3 - Reisverslag uit Adelaide, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu

Adelaide dag 3

Door: Chantal

Blijf op de hoogte en volg jip

07 Januari 2013 | Australië, Adelaide

We zitten nog steeds op onze camping in Adelaide, waar we morgenochtend gaan vertrekken. Gisteren zijn we bijna de hele dag op de camping gebleven, ik ben alleen even op de fiets naar de winkels en de supermarkt geweest. Naast ons stonden mensen uit Amsterdam met 2 jongens van 2 en 4 en daar heeft Jip leuk mee gespeeld, deze zijn vanochtend weggegaan. Ook hebben we een Karin en Peter uit Heiloo ontmoet, super gezellig en daarop komt zeker een vervolg als het aan ons ligt. Verder hebben Sander,Jip en ik nog een burcht gebouwd op het strand en een lekkere duik in het water genomen. Moeders heeft gewassen en vaders heeft spaghetti gekookt! vanavond een prakje bloemkool gegeten. we kunnen wel zeggen:Adelaide was een succes.

• 07 Januari 2013 - 14:38

Aafke En Jan:

een dagje camping is ook weleens gezellig,en voor Jip denk ik ook wel.
    maar wat hebben jullie een prachtige reis zeg,en voor Jip ook wel
    leuk een dagje camping.\en voor jou chantal ook goed een rondje fiets
    en Sander en Jip samen gekookt,of was jij daar voor op pad.
    Liefs van ons uit H,sluis,en geniet ervan,want hier is het akelig grauw weer.

• 07 Januari 2013 - 14:48

Aafke En Jan:

oja waar kwamen die mensen nu vandaan,je moet dat vertellen.

• 07 Januari 2013 - 14:56

Angela:

ik ben ook erg benieuwd waar jullie buren vandaan kwamen!! Je maakt het wel spannend zo met een cliffhanger opt eind ;-)))

groetjes

• 07 Januari 2013 - 17:24

Ome Jan Den Hartog:

Gioedemorgen Sander,Chantal & Jip,

Van dag 3 is een gedeelte van de tekst weggevallen.
    Zo weet ik niet wie naast jullie stonden,jammer dan.
    Volgens mij eet Jip teveel spagetty ik zie hem groeien.
    Ik vraag mij af welk tel nr. ik moet gebruiek,hebben jullie een australische mobiel pre-payd nr. ??
    dan kan ik aan Jip vragen of hij wel goed eet.
    Veel plezier.
    Tot het volgende contact.
    Ome Jan den hartog.

• 08 Januari 2013 - 23:16

Esther:

Ziet er goed uit!! Erg leuk om al die foto's te zien, krijg ik er een beetje een idee bij.
    Lekker he, die zelf gemaakte spagettie in Aussie :).
    Koken, wassen, fietsen, hou je je een beetje rustig met die hitte daar.
    Tot snel, xx

• 10 Januari 2013 - 17:27

Gary & Julie Selkirk:

Hi Guys,
    Hope you are having a great time !! (of course you are) hope it's not to hot for you, Daniel is due over into Sydney in a couple of week time.
    you are not missing any good weather here in Europe so enjoy the sun whilst you can,
    Regards to you all and we will see you in Holland latyer in the year,
    XXX