Van zuid naar noord
Door: Sander
Blijf op de hoogte en volg jip
05 Februari 2013 | Nieuw Zeeland, Wellington
05 Februari 2013 - 14:44
Ome Jan Den Hartog:
Hallo jullie drieen,
Hier schijnt momenteel de zon,wel koud hoor.
Vorige week naar IKAZIA geweest,Aafke mag voorlopig"voorzichtig"weer auto rijden.
Natuurlijk even langs < de daklozen-voorzitter> geweest.Zo jullie natuurlijk weten is hij al weer thuis,
er passeren email's met het verzoek of hij voortaan met hcp.36 de baan in mag.Dat is nu in beraad.
Naar het zich laat aanzien kunnen wij a.s. herendag weer het veld in.
Jullie wensen wij alle plezier maar, doe voorzichtig.
Aafke & Jan.
05 Februari 2013 - 22:44
Ed Becude:
Hi Chantal,
Ik kreeg van je vader de link naar jullie site. Hartstikke leuk Ik ga hem zo snel mogelijk lezen want ik heb een paar dagen achterstand, zie ik. Geniet jullie er maar van en groetjes van de jongens van Henry Bath.
Ed
06 Februari 2013 - 17:00
Ton De Graaf:
Hoi Jip, Chantal en Sander.
Gisteren met de "bionic"man" gesproken (pa Snijder) om te vragen hoe het ging na de knie prothese operatie. Jammer voor Pa maar gelukkig voor mij ben ik nu niet meer alleen de minder valide bij De Daklozen. Na een openhartig gesprek waarin ik ook werd bijgepraat over de aandelen van o.a. KPN en ING toegezegd dat ik de "OUWE" man spoedig met een bezoek zal komen vereren.
Koud de haak opgelegd werd er op nieuw gebeld. Wederom Pa Snijder. Wellicht toch een beetje de leeftijd die gaat meespelen of de morfine om de pijn te bestrijden. Hij liet mij weten dat Jip, Chantal en Sander genieten van een geweldige vakantie. Dat wist ik. Maar wat ik niet wist dat jullie ook te volgen zijn.
Moet nog wat achterstand ten aanzien van reisverslagen, video's en foto's inhalen.
Heb nog wat ADV dagen over van vorig jaar dus die kan ik daar mooi voor gebruiken.
Wens jullie voor de rest van de vakantie nog een fijne tijd toe.
Geniet er van.
Groeten aan mijn kleine vriend en grote boef Jip en vanzelfsprekend ook voor jou Chantal en niet te vergeten Sander.
Reeds druk in training dus bij de eerst volgende gelegenheid zal ik je op de baan een poepje laten ruiken
(is het dan toch niet met golf dan zal ik er wel voor zorgen dat we de dag van te voren bruine bonen hebben gegeten)
Groeten van Ton en Liesbeth