Nieuwjaarsdag - Reisverslag uit Sydney, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu Nieuwjaarsdag - Reisverslag uit Sydney, Australië van jip marion - WaarBenJij.nu

Nieuwjaarsdag

Door: Sander

Blijf op de hoogte en volg jip

01 Januari 2013 | Australië, Sydney

Vanmorgen, beter gezegd vanmiddag, laat op gestaan. Vanaf het hotel naar THE OPERA gelopen. Onderweg op de diverse pieren wemelt het van de straatmuzikanten/artiesten. Een heerlijk schepijsje gegeten, kosten 5 dollar voor 1 bolletje. Maar het was dan ook echt heerlijk. De botanische tuinen bezocht en op weg naar Darling Harbour. In het Hard Rock Cafe enorm slecht gegeten. Bediening slecht, eten niet warm etc. Op weg naar het hotel lekker in het zonnetje gelopen. Jip was vandaag niet in zijn beste doen. Hopelijk veranderd dit de komende tijd. We hoeven de komende tijd geen grote tijdsverschillen meer te overbruggen dus het zal wel goed komen. Vanavond is hij in ieder geval op tijd naar bed gegaan. Wij hebben zojuist Penoza gekeken. Toch wel fijn het internet en uitzending gemist. Tot morgen, Taranga Zoo staat dan op het programma.

• 01 Januari 2013 - 19:29

Joke:

Hallo Chantal, Sander en Jip,
    Wij hebben ons gebruikelijk rondje op nieuwjaarsdag gedaan en het verslag weer met plezier gelezen en de foto's bekeken.
    Heel veel plezier in de Zoo, wij kijken uit naar het verslag en de foto's, ook waar jij op staat.
    Groetjes

• 01 Januari 2013 - 21:12

Marian Glerum:

Hallo Chantal, Sander en jip.

De allerbeste wensen voor 2013 voor jullie en nog heel veel plezier de komende weken.
    Wij zijn benieuwd wat jullie straks van Nieuw-Zeeland vinden. Wij vonden het prachtig maar voorlopig hebben jullie nog een aantal weken in Australië heerlijk geniet maar lekker van alles.

Groetjes Cees en Marian Glerum

• 01 Januari 2013 - 21:52

Ome Jan Den Hartog:

Hallo luitjes,

Allereerst onze wens voor jullie allen die ons lief zijn:
    Gelukkig en gezond 2013.

Wij hebben vandaag een "dakkie"dag gehad.
    Prachtig weer en heel gezellig,het enige wat ontbrak was jullie aanwezigheid.
    Blijf maar genieten.

Aafke & jan.

• 01 Januari 2013 - 21:55

Rene Van Dijke:

Hallo allemaal, allereerst de beste wensen voor 2013. Leuk dat we jullie kunnen volgen. Heel veel plezier nog . Groetjes rené

• 01 Januari 2013 - 22:05

Ro:

Hoi Jip en je papa en mama

als eerste de beste wensen voor 2013 wat leuk om je ervaringen mee te lezen en wat een leuke foto's staan er al op
    Denk het vuurwerk gisteren wel een hele ervaring geweest zal zijn
    Ik ( wij ) wensen je nog heel veel plezier met je papa en mama en we blijven je volgen
    lieve groetjes Mir en Rob

• 19 Januari 2013 - 12:35

Miep Jansen Van Beek:

Jip zit in Darling Harbour op een waterval kunstwerk, dat deden mijn kinderen ook altijd, kinderen zijn er gek op!