Dromana / Frankston
Door: Chantal
Blijf op de hoogte en volg jip
18 Januari 2013 | Australië, Frankston
18 Januari 2013 - 14:03
Denise:
Zo te horen voelen jullie je al helemaal thuis!
Heerlijk om je verhalen te lezen, en natuurlijk een tikkeltje heeeel veel jaloers...
Leuk sander en jip in de tent, dan komen JW en ik in Jip zijn kamer slapen :)
xxx van ons!! -
18 Januari 2013 - 20:25
Jos:
Ik heb een mooi tentje dat je kunt lenen voor die overnachting op Nautica. Philip Island waar Casey Stoner veel GP's heeft gewonnen evenals veel andere Australische motorhelden!
Vaak gedacht ik moet eens even kijken of ze al gekookt zijn in die (volgens de kranten hier) enorme hitte en eindelijk heb ik dan nu de daad bij het woord gevoegd. Goede reis verder.
Jos -
18 Januari 2013 - 23:26
Adri:
Ik heb even een inhaalslag gemaakt de foto's bekeken en de verslagen gelezen. De temperatuur is in ieder geval beter dan hier. En het ziet er erg mooi en heerlijk uit ,het zal wel moeilijk zijn als je straks terug moet naar de kou. -
20 Januari 2013 - 08:53
Joke:
Net alle foto's weer bekeken. Die op de Ferry, even kroelen, is zo leuk. Het is zo vreemd om jullie met het mooie weer te zien terwijl tegelijkertijd het hier ZO koud is. Door de harde wind kan ik niet op de scootmobiel weg, te koud.ik heb weer genoten van het verslag. Jullie zijn nu, op dit tijdstip, waarschijnlijk aan het eten of bezig met het eten te bereiden Eet smakelijk xxx
21 Januari 2013 - 10:46
Bianca:
Hallo,alles lekker daa? Hier maar een koude bedoeling,en een dik pak sneeuw!